Zangeres huwelijksceremonie en uitvaart Achtergrondmuziek diner en receptie Solo met harmonie/fanfare Livemuziek en theatershow met gitaar/piano of complete band
Music

Agenda

Music

DVD theatershow 'In my dreams' nu te koop!

De DVD van de succesvolle theatershow In my dreams, waarmee Wendy van Dooren 30 mei 2015 in het Munttheater stond, is vanaf nu te koop. Van intieme luistermomenten tot powersongs met zeskoppige band én ... veel eigen liedjes! Herbeleef die bijzondere sfeer van 30 mei.

Interesse?

De DVD is voor € 15,- te koop tijdens optredens.                       Of te bestellen via het contactformulier op deze website voor € 15,- (exclusief verzendkosten).

Beluister hier een selectie van de liedjes uit In my dreams rechtstreeks via Spotify.

Nieuwe single!

Met de aankondiging van een eigen theatershow op zaterdag 30 mei 2015 in het Munttheater in Weert brengt Wendy van Dooren meteen ook haar nieuwe single naar buiten, eveneens getiteld In my dreams. Deze 2e single van de Weerter zangeres laat je alvast even wegdromen in theatersfeer en kan dan ook gezien worden als de titelsong van de theatervoorstelling.  

               Beluister hier de nieuwe single In my dreams:

                

     

CD-single 'Still on my mind' nu te koop!

De CD-single 'Still on my mind' van Wendy van Dooren is vanaf nu te koop.             Deze bevat drie zelf geschreven liedjes, inclusief de akoestische single-versie           van 'Still on my mind'. 

Beluister hier alvast een voorproefje van Still on my mind:CD-single 'Still on my mind' 

Inmiddels is de single ook op de radio volop te horen geweest. Zo heeft Still on my mind maar liefst 22 weken in de WeertFM Top40 gestaan en is de single ook op L1 Radio gedraaid.

Interesse?

De CD-single is nog altijd voor €3,95 te koop tijdens optredens. Of te bestellen via het contactformulier op deze website voor €5,95 (inclusief verzendkosten).

Beluister hier de CD-single Still on my mind rechtstreeks via Spotify.

Media
Music