Zangeres huwelijksceremonie en uitvaart Achtergrondmuziek diner en receptie Solo met harmonie/fanfare Livemuziek en theatershow met gitaar/piano of complete band
Theatershow

Agenda

Promo Theatershow Wendy van Dooren

Op 30 mei 2015 stond Wendy van Dooren met haar theatershow In my dreams in het Munttheater (Weert). Van intieme liedjes tot energieke popsongs werd het publiek op passionele wijze getrakteerd op grotendeels eigen werk versterkt door mooie verhalen en een zeskoppige band. Met na afloop een staande ovatie en enkel lovende reacties. Deze promo geeft je een indruk van de theatershow.

Meer info of deze voorstelling boeken? info@wendyvandooren.nl

DVD In my dreams nu te koop!

De DVD van de theatershow In my dreams van Wendy van Dooren is vanaf nu te koop. Deze bevat een ruim 2,5 uur durende live-registratie van de muzikale theatershow waarmee Wendy 30 mei 2015 in het Munttheater op de planken stond. Van intieme luistermomenten tot powersongs met zeskoppige band én ... veel eigen liedjes! Herbeleef die bijzondere sfeer van 30 mei...

Een greep uit de reacties van bezoekers van In my dreams"Wat een passie voor muziek." "We hebben voor minder in het theater gezeten." "Super gezongen, mooi repertoire, goeie band en een goed verhaal !!" "Deze show heeft alle verwachtingen overtroffen!!!! Het was geweldig, fantastisch, dynamisch, professioneel!" "Af en toe een traantje weggepinkt." "Het was echt af, tot in de kleinste details toe" "Een aanrader" "Dit smaakt absoluut naar meer!"

Nieuwsgierig geworden?

De DVD is voor € 15,- (excl. verzendkosten) te bestellen via het contactformulier op deze website of  via een berichtje naar info@wendyvandooren.nl                      . 

 

Officiële release DVD Theatershow In my dreams!

Na de succesvolle theatershow presenteerde Wendy van Dooren mét band op zondag 20 september 2015 officieel de dvd van In my dreams.

Tijdens Cultureel Lint, de officiële opening van het nieuwe culturele seizoen, liet Wendy in het Munttheater in Weert met complete band live enkele liedjes horen. Na afloop van  het optreden was er in de foyer de gelegenheid de dvd te kopen en te laten signeren. Dé ideale kans voor wie er niet bij was op 30 mei 2015 in het Munttheater of voor wie het nogmaals wilde beleven!

Enkele foto´s van de release van In my dreams!

 

 

Wendy live in openluchttheater De Lichtenberg

Na de succesvolle theatershow In my dreams betrad Wendy van Dooren met haar zeskoppige band wederom het podium en op een wel heel toepasselijke en bijzondere locatie: openluchttheater De Lichtenberg in Weert tijdens de 3e editie van de Lichtenberg Experience. Wendy bracht live een korte compilatie uit haar theatershow en gaf het publiek bovendien de kans om exclusief alvast de dvd van In my dreams te bestellen. 

Enkele foto´s van het optreden in openluchttheater De Lichtenberg: Wendy van Dooren en band in openluchttheater De Lichtenberg

 

Publiek vol lof 1e theatershow Wendy van Dooren

Zaterdagavond 30 mei 2015 waren ruim 250 bezoekers in het Munttheater getuige van de eerste eigen theatershow van Wendy van Dooren, getiteld In my dreams. Hiermee werd een droom werkelijkheid voor de toen 25-jarige zangeres: ruim 2 uur wist Wendy met haar zeskoppige band (én twee gastmuzikanten) op inspirerende en verrassende wijze het publiek mee te nemen in haar droomwereld, van vroeger tot nu. In my dreams bracht de bezoeker een gevarieerd aanbod van eigen liedjes en (bewerkte) covers, energieke popsongs en intieme theaterballades, ondersteund en versterkt met mooie en betekenisvolle verhalen. Dit alles omgeven door een prachtig droomdecor en sfeerverhogende lichteffecten maakte het plaatje compleet. Wendy en haar band werden na afloop van de show dan ook terecht bejubeld en getrakteerd op een staande ovatie. 

Theatershow In my dreams

Een greep uit de reacties na afloop:

"Zeer hoog niveau" "Wat een passie voor muziek. Genoten van het begin tot het einde." "WOW een ijzersterke performance!" "Wat een show! Geweldig! We hebben voor minder in het theater gezeten." "Klasse zangeres!" "Weert mag trots op je zijn." Wendy van Dooren"Wendy, deze show heeft alle verwachtingen overtroffen!!!! Het was geweldig, fantastisch, dynamisch, professioneel! Ook lof aan de geweldige band!!!!!" "Heb ook een paar kippenvel momenten gehad, zo mooi!!" "Super gezongen, mooi repertoire, goeie band. En een goed verhaal !! Erg onder de indruk !!!!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Heb er geen woorden voor! Ontzettend genoten én af en toe een traantje weggepinkt.. Bedankt voor de geweldig mooie avond." "een schitterende show!!!" "Het was een prachtige voorstelling. Alles klopte! We hebben genoten."Een heerlijke avond weg dromen in de waargemaakte dromen van Wendy van Dooren." "Een aanrader" "Hier is maar één woord voor P R A C H T I G. "Dit smaakt absoluut naar meer!" "De passie stráálde recht vanaf het podium zó de zaal in!" "Met recht een echte show met een heerlijke, ongedwongen sfeer, waarbij je ons echt meenam in jouw dromen." "Het was echt af, tot in de kleinste details toe." "Je straalde!" "10+ en een griffel."

Wendy van Dooren klaar voor eerste theatershow!

Wat begon als een droom wordt op 30 mei 2015 werkelijkheid voor de Weerter zangeres Wendy van Dooren: een eigen muzikale theatershow, in het Munttheater. 

Wendy, voor wie zingen al van kleins af aan een grote passie is, timmerde de laatste jaren flink aan de weg en heeft al legio optredens op haar naam staan. Met als hoogtepunten optreden tijdens het koninklijke bezoek in Weert op Koninginnedag (2011) en haar hoofdrol in de musical de Rogstaekerslegende (2014). Daarnaast schitterde Wendy eind vorig jaar als één van de solisten tijdens de Buulse Proms. Na het uitbrengen van haar eerste eigen CD-single Still on my mind eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater.

Maandenlang ben ik, dag in dag uit, bezig geweest met het schrijven van nummers en met decors, licht, geluid, etc. Het resultaat mag er zijn. Een zeer gevarieerd programma met ook nog eens een mooi verhaal als rode draad. Een zeskoppig combo zal mij muzikaal begeleiden. De verwachtingen zijn hooggespannen.

In my dreams neemt u op gepassioneerde wijze mee op muzikale reis: herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden met intieme luistermomenten, muzikale helden en eigen liedjes muzikaal ondersteund door een live-band.

Een avond om van te dromen!  

Bekijk hier het interview dat Wendy had met Weert TV:

Wendy van Dooren presenteert haar eerste theatershow           Wendy van Dooren presenteert haar eerste theatershow

Nieuwe single!

Met de aankondiging van een eigen theatershow op zaterdag 30 mei 2015 in het Munttheater in Weert brengt Wendy van Dooren meteen ook haar nieuwe single naar buiten, eveneens getiteld In my dreams. Deze 2e single van de Weerter zangeres laat je alvast even wegdromen in theatersfeer en kan dan ook gezien worden als de titelsong van de theatervoorstelling.                                                  

Beluister hier de nieuwe single In my dreams:    

Theatershow In my dreams

Wat begon als een droom wordt nu werkelijkheid voor de Weerter zangeres Wendy van Dooren: een eigen muzikale theatershow. Wendy timmerde de laatste jaren flink aan de weg en heeft al legio optredens op haar naam staan, met als hoogtepunten optreden tijdens het koninklijke bezoek in Weert op Koninginnedag (2011) en haar rol van Mieke in de musical de Rogstaekerslegende (2014). Na het uitbrengen van haar eerste eigen CD-single Still on my mind eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater. In my dreams neemt u op gepassioneerde wijze mee op muzikale reis: herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden met intieme luistermomenten, muzikale helden en eigen liedjes muzikaal ondersteund door een zeskoppig combo. Een avond om van te dromen!       

THEATERCONCERT                                                                                                              Zaterdag 30 mei 2015 20:15 uur                         “Jong zangtalent uit Weert”        Entree € 17,50 (incl. pauzedrankje)                                                                                       Munttheater Weert             

Zie voor meer informatie en de kaartverkoop: www.munttheater.nl 

Media
Music